Hvem du kan møde i Anti-age afdelingen i Aarhus

 • Anna Helene Nedergaard

  Anna Helene er Certificeret kosmetisk behandlersygeplejerske, oplært af Professor Peter Bjerring. Hun har 11 års bred erfaring fra bl.a. privathospitalet Mølholm og senest Aleris-Hamlet. Anna Helene er registreret hos Sundhedsstyrelsen til kosmetisk behandlinger med Botox, filler og laser.

  Læs mere
 • Jeanette

  Jeanette er lægeeksamineret kosmetolog, uddannet massør samt udannet hos Medex Bio Science Cosmetics, således at hun kan foretage behandlinger, der har fokus på arheling. Hun har beskæftiget sig med hudproblematikker samt hudbehandlinger i mere end 30 år.⁠

  Læs mere
 • Charlotte Weile

  Cheflæge og plastikkirurg

  Charlotte har over 20 års erfaring som plastikkirurg, og hun er tidligere overlæge og lektor på Aarhus Universitetshospital samt tidligere overlæge på Aleris-Hamlet og senest AK Nygart Privathospital.

  Læs mere
 • Kristian Bakke Arvesen

  Speciallæge i Hud (Hudlæge)

  Kristian er uddannet speciallæge i Hud og Kønssygdomme. Han har bred erfaring fra alle dermatologiske specialer og han er fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler. Han arbejdet til dagligt på Aalborg Universitetshospital og Privathospitalet Aleris. Kristian har en stor interesse i kosmetiske behandlinger og anti-age. 

  Læs mere