Skinbooster

Skinbooster er en unik fugtbehandling, der udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den sikrer en unik hydrering indefra, så huden fremstår frisk, glat og fornyet.

Små dråber af det hudforbedrende hyaluronsyre fordeles jævnt i ansigtet. Behnadlingen giver diskrete og naturlige forbedringer i hudkvaliteten, som ofte ikke er synlige efter den første behandling, men de træder frem med tiden og holder længe.

Hos Amalieklinikken har vi to forskellige skinbooster produkter.

Restylane skinbooster

Restylane skinbooster er en innovativ behandling, som er designet til at genoprette og bevare hudens fugtbalance. Behandlingen medfører øget hudelasticitet, hudstrukturen vil fremstå mindre grov, og den reducerer fine linjer og kan forbedre og korrigere diskrete ar som f.eks. acne ar.

Denne behandling anvendes typisk som en kur med 2-3 behandlinger med 2-4 ugers interval eller som enkeltbehandling – alt efter behov.

Det vurderes hos hver enkelt person, hvor mange ml Restylane skinbooster der er behov for, for at opnå det bedste resultat afhængigt af den enkeltes hudtilstand.

For at opnå det bedste resultat, bør man i nogle tilfælde gentage behandlingen efter 6 måneder. Amalieklinikken anbefaler denne behandling til kunden med den modne hud, der har brug for fugt, udglatning og forbedret elasticitet.

Juvederm Volite

Juvederm Volite er en injicerbar hyaluronsyre-gelé med lidocain, der forbedrer hudens glathed, fugtniveau og elasticitet. Produktet injiceres i huden med en tynd kanyle og kan anvendes i ansigt, hals og decolleté. Forbedringerne sker gradvist dvs. resultaterne er ikke øjeblikkelige. Der kan gå op til 10 dage før resultaterne er synlige.

Juvederm Volite kan anvendes ved ikke-aktiv rosacea.

Behandling med Juvederm Volite giver et forbedret fugtniveau i huden i op til 9 måneder. Det anbefales at bruge 2-3 ml Juvederm Volite for at opnå det bedste resultat.

Juvederm Volite behandlingen anbefaler Amalieklinikken til den yngre kunde, der ikke har så mange rynker, men har behov for en øget fugtbalance i huden.