Generelt om Botox

I Danmark bliver der årligt foretaget minimum 100.000 kosmetiske rynkebehandlinger med botulinumtoxin (Botox), og i USA er behandlingen den hyppigste kosmetiske lægebehandling med 7,2 mio injektioner årligt. Der findes flere fabrikater af botulinum toxin (Botox), der både anvendes til medicinske og kosmetiske behandlinger.

Garanti for rynkereduktion

Behandlingen er meget effektivt, og vil med 100% sikkerhed mindske eller udglatte dynamiske rynker. Midlet anvendes primært til dynamiske rynker eller mimiske rynker, det vil sige de rynker, der opstår, når man laver grimasser. Behandlingen afslapper musklerne under huden, og derved udglattes rynkerne for eksempel mellem øjenbrynene, omkring øjnene, i panden, i mundvigene eller forsiden af halsen. Behandlingen kan også give en smallere kontur langs kæben eller rette tandkødssmil (gummy smile).

Botox giver et friskere og mere oplagt udtryk i ansigtet. Behandlingen vil altid være tilpasset den enkeltes behov.

Hvordan virker Botox?

Rynkereduktionen opstår fordi stoffet afslapper muskulaturen under huden. Derved glattes huden ud, og rynkerne vil forsvinde helt eller delvist. Resultatet bliver et friskere og mere oplagt udtryk. Hvis der er tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere Botox med en ikke-permanent filler. Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette behandling til dig.

Et friskere og levende ansigt

Botox behandling giver ikke et mimikløst ansigt (”frozen look”), hvis du bliver behandlet hos Amalieklinikken Anti-Age. Hos os er du i professionelle hænder og et naturligt og levende look er essentielt, når vi behandler. Følesansen i det behandlede område er fuldstændigt upåvirket ved behandlingen.

Hvor længe varer effekten?

Behandlingen virker i løbet af 3-5 dage, og den fulde effekt opnås efter cirka 7-10 dage. Effekten er ikke permanent og varer ca. 3 – 4 måneder. Ved gentagne behandlinger varer effekten længere og længere, idet musklen svækkes, og man bliver bedre til at slappe af.