Her er vores personale i Anti-Age afdelingen i København

 • Liv Olsen

  Kosmetolog

  Liv er klinikansvarlig og uddannet kosmetolog. Hun brænder for at lave resultatorienterede behandlinger, og det er yderst vigtigt for hende, at du føler dig godt vejledt, så I sammen kan skabe de bedste resultater. Liv er specialiseret i analysere hud og i at tilrettelægge behandlingsforløb, og udvælge produkter specifikt til dine behov.

  Læs mere
 • Marie-Louise Brinck

  Kosmetisk Sygeplejerske

  Marie-Louise har mange års erfaring som kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler. Marie-Louise lytter altid til kundens behov og ønsker, så I sammen kommer frem til det bedste resultat.

  Læs mere
 • Maria Carlsen

  Kosmetisk sygeplejerske

  Maria har mange års erfaring som kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetiske injektionsbehandlinger. For Maria er det vigtigt, at hun såvidt muligt imødekommer sine kunders ønsker med professionel vejledning og altid med et naturligt resultat.

  Læs mere
  • Kosmetisk sygeplejerske Lise

   Lise Ranløv

   Kosmetisk Sygeplejerske

   Lise er kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler. Lise gør en dyd ud af at lytte til sine kunder for at give dem det bedste resultat.

   Læs mere
  • Laura Dines

   Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme

   Laura er nu under videreuddannelse til speciallæge i Plastikkirurgi. Hun er fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen til kosmetiske behandlinger med Botox og filler.

   Læs mere
  • Kristina Boldt Strålman

   Speciallæge i Plastikkirurgi

   Fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler

   Læs mere
  • Jens Jørgen Elberg

   Speciallæge i plastikkirurgi

   Fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler

   Læs mere
  • Charlotte C. Uth

   Speciallæge i Plastikkirurgi