Her er vores personale i Anti-Age afdelingen i København

 • Marie-Louise Brinck

  Kosmetisk Sygeplejerske

  Marie-Louise har mange års erfaring som kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler. Marie-Louise lytter altid til kundens behov og ønsker, så I sammen kommer frem til det bedste resultat.

  Læs mere
 • Maria Carlsen

  Kosmetisk sygeplejerske

  Maria har mange års erfaring som kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler. For Maria er det vigtigt, at hun imødekommer sine kunders ønsker med professionel vejledning og altid med et naturligt resultat.

  Læs mere
  • Kosmetisk sygeplejerske Lise

   Lise Ranløv

   Kosmetisk Sygeplejerske

   Lise er kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler. Lise gør en dyd ud af at lytte til sine kunder for at give dem det bedste resultat.

   Læs mere
  • Liv Olsen

   Kosmetolog

   Liv er uddannet kosmetolog med stor erfaring i alle former for hudbehandling. Liv rådgiver i det bedste valg af hudplejeprodukter og varetager ansigtsbehandlinger med frugtsyre samt Dermaroller/-stamp.

   Læs mere
  • Laura Dines

   Speciallæge

   Laura er læge og kosmetisk behandler og registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler.

   Læs mere
  • Kristina Boldt Strålman

   Speciallæge i Plastikkirurgi

   Fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler

   Læs mere
  • Jens Jørgen Elberg

   Speciallæge i plastikkirurgi

   Fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler

   Læs mere