Sunekos 200

Behandling af øjenomgivelserne

Sunekos 200 er en helt unik behandling, der kan behandle de mørke rande under øjnene og de fine linjer i de nære øjenomgivelser, som man ellers ikke har mulighed for at behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper.

Hvad er Sunekos 200

Sunekos 200 er en injektionsbehandling, der stimulerer cellerne i bindevævet i huden. Det består af ren hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen, og som holder huden fugtig og spændstig. Den forebygger hudens aldring og forbedrer hudens elasticitet, hvorved huden bliver tykkere og mere spændstig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produkt i æstetisk medicin, som stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidigt og på denne måde modvirker behandlingen alderstegn på en naturlig måde.

En behandling består af en kur, som består af 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Hver behandling tager 15-30 minutter. Ofte kan man se forbedringer allerede efter første behandling, og afhængigt af personens hudstruktur og -tilstand kan resultaterne vare op mod 6 mdr. Det anbefales det, at man følger op på resultatet med 1-2 behandlinger afhængig af hudtype hvert halve år.