Sunekos 200

Behandling af øjenomgivelserne

Sunekos 200 er en helt unik behandling, der kan behandle de mørke rande under øjnene og de fine linjer i de nære øjenomgivelser, som man ellers ikke har mulighed for at behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper.

Bemærk at behandlingen kun foretages i vores klinik i København.

Hvad er Sunekos 200

Sunekos 200 er en injektionsbehandling, der stimulerer cellerne i bindevævet i huden. Det består af ren hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen, og som holder huden fugtig og spændstig. Den forebygger hudens aldring og forbedrer hudens elasticitet, hvorved huden bliver tykkere og mere spændstig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produkt i æstetisk medicin, som stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidigt og på denne måde modvirker behandlingen alderstegn på en naturlig måde.

En behandling består af en kur, som består af 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Hver behandling tager 15-30 minutter. Ofte kan man se forbedringer allerede efter første behandling, og afhængigt af personens hudstruktur og -tilstand kan resultaterne vare op mod 6 mdr. Det anbefales det, at man følger op på resultatet med 1-2 behandlinger afhængig af hudtype hvert halve år.