Filler behandlingsforløb

Før behandlingen

Du møder til en forundersøgelse minimum 48 timer før første behandling. De 48 timer kaldes “betænkningstiden”, som er lovpligtig inden du behandles med filler for første gang. Til forundersøgelse modtager du mundtlig og skriftlig information om behandlingen, og der stilles behandlingsindikation. Vi tager også et førbillede til din journal. Du er velkommen til at tage en ven eller veninde med til forundersøgelsen.

Selve behandlingen

Når du møder til behandling, underskriver du et informeret samtykke. Herefter må du behandles.

Hvordan foregår behandlingen – gør det ondt?

Huden afrenses grundigt før filleren  lægges ind i huden med en lille fin nål. Nogle personer synes, det minder om at få et lille stik som en vaccination. Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Der er også nogle, der slet ikke reagerer med rødme. Man kan opleve let ømhed i huden, men det er noget, der forsvinder hurtigt.

Efter behandlingen

Du kan gå på arbejde lige efter behandlingen. Direkte solbadning 1-3 døgn anbefales ikke. Undgå svømmehal, sauna, sport og make-up samme dag. Filler virker med det samme, men den bedste effekt ses efter 14 dage, hvor filleren er fuldt integreret i huden.