OBS:
Behandlingerne med SkinPen ophører 30.8. Har du klippekort til behandlinger, bedes du venligst kontakte klinikken.

Behandling med SkinPen Precision i København

SkinPen Precision er en microneedling-enhed, der med små tynde nåle skaber midlertidige mikroskopiske kanaler i din hud. Denne procedure aktiverer kroppens naturlige helingsproces, som giver en øget kollagen- og elastinproduktion. Dette er med til at forbedre fine linjer og rynker, forstørrede porer, uens hudtone, ar fra acne og kirurgi. Behandlingen giver din hud ny glød og bedre struktur samt en forbedring af hudkvaliteten over tid. Nålene er mellem 0,25 – 1,5 mm lange. Nåledybden indstilles efter individuel vurdering af dit behandlingsområde.

SkinPen Precision er klinisk bevist sikker og effektiv. Det er en FDA-godkendt enhed og procedure, der er CE-mærket og understøttet af mere end 90 uafhængige valideringsundersøgelser.

Behandlingen udføres kun hos vores kosmetolog i København.

Microneedling behandling med Skinpen

Arbehandling 

Du kan opnå forbedring af dine ar med SkinPen Precision. Dette kræver gentagne behandlinger for den bedste effekt. Vi anbefaler minimum 3-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum og herefter 1-3 behandlinger om året for vedvarende effekt.

Hvordan foregår behandlingen? 

Når du møder til behandling, anbefaler vi, at du ikke har make-up på. Først afrenses og desinficeres huden, og derefter går behandlingen med SkinPen i gang. Der påsmøres en intensiv fugtserum med hyaluronsyre, der indsluses i huden under behandlingen.

Efter behandlingen er huden rød i 1-3 dage som en let solskoldning. Herefter tørrer huden lidt ud, og begynder at forny sig selv. I løbet af de næste 4 uger ses effekten med en stærkere, mere jævn og levende hud.