Ansigtspeeling generelt

Ved en peeling af ansigtets hud, udsættes hudens celler for en påvirkning, der i større eller mindre omfang medfører, at hudcellerne fornyes og huden opstrammes. Ønsker man en let peeling, der genskaber hudens glød og udretter de fine rynker, er en “FIRE & ICE”behandling det rette valg. Disse behandlinger udføres af vore kosmetologer og sygeplejersker i Amalieklinikken Anti-Age.

Amalieklinikken tilbyder også  Fenol peelinger, der har til formål at reducere dybe rynker i ansigtet, især omkring munden og ved øjnene. Disse behandlinger udføres udelukkende af vore speciallæger og selve Fenol-peelingen foretages i Amalieklinikken, mens den opfølgende behandling foregår i Anti-Age afdelingen.

Du kan læse mere om Fenol peeling på Amalieklinikkens hjemmeside.

FIRE and ICE behandling
”The Red Carpet Facial”

FIRE and ICE er den eksklusive behandling fra iS CLINICAL, der både består af 18% frugtsyre-behandling og giver et intenst fugtboost af huden. Ansigtspeeling er den perfekte behandling et par dage inden en bytur eller en date. 

Ansigtspeeling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden, samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen fremmer fornyelsen af celler, udjævner, minimerer porer, og giver huden ny glød.

Man kan se resultater allerede efter første behandling. Ansigtspeelingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb på for eksempel tre behandlinger med 2 ugers mellemrum. 

Behandlingen består af to professionelle masker:

  • Intensive resurfacing masque er en effektivt virkende terapeutisk maske, som indeholder glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æblesyre, retinol, vitamin B3 samt effektive antioxidanter fra grøn te ekstrakt. Masken indeholder også kanel, som sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer. 
  • Rejuvenating masque som er en kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske med hyaluronsyre (naturlig fugtbinder i huden), aloe vera, japansk grøn te ekstrakt, lakrids, pebermynte, vindruekerne- og rosmarin ekstrakt. Masken beroliger, hydrerer huden, og virker kølende. 

Stimulation Peel® by ZO Skin Health

Den nyeste tilføjelse til vores behandlinger er den innovative Stimulation Peel fra ZO® Skin Health.⁠

Stimulation Peel kombinerer tre essentielle trin, der forbereder, peeler og neutraliserer huden, så den føles og ser sundere ud uden downtime eller irritation. ⁠

Behandlingens første trin nedbryder fedtbarrieren og forbereder huden, så den aktive peeling trænger bedre ind i huden. Derefter påføres peelingen, der indeholder forskellige alfahydroxysyrer til eksfoliering og fornyelse af huden. Dernæst påføres den neutraliserende opløsning for at berolige og lindre, mens huden genopretter sin normale pH-værdi.⁠ Behandlingen sluttes af med en specialmaske, som vores kosmetolog vælger på baggrund af din huds behov.

En Stimulation Peel behandling sikrer:⁠

  • Cellefornyelse i overhuden⁠.
  • Bidrager til at udjævne hudtonen⁠, hvorfor den er god mod nogle former for pigmentering i huden.
  • Reducerer synligheden af fine linjer⁠.
  • Efterlader huden blød og hydreret.⁠

Peelingen kan med fordel tages som et kurforløb for optimalt og langvarigt resultat.