Ansigtspeeling generelt

Ved en peeling af ansigtets hud, udsættes hudens celler for en påvirkning, der i større eller mindre omfang medfører, at hudcellerne fornyes og huden opstrammes. Ønsker man en let peeling, der genskaber hudens glød og udretter de fine rynker, er en af vore peelinger: “FIRE & ICE” eller PRX-T33 det rette valg. Disse behandlinger udføres af vore kosmetologer og sygeplejersker i Amalieklinikken Anti-Age.

Amalieklinikken tilbyder også  Fenol peelinger, der har til formål at reducere dybe rynker i ansigtet, især omkring munden og ved øjnene. Disse behandlinger udføres udelukkende af vore speciallæger og selve Fenol-peelingen foretages i Amalieklinikken, mens den opfølgende behandling foregår i Anti-Age afdelingen.

Du kan læse mere om Fenol peeling på Amalieklinikkens hjemmeside.

FIRE and ICE behandling
”Red Carpet Facial”

FIRE and ICE er den eksklusive behandling fra iS CLINICAL, der både består af 18% frugtsyre-behandling og giver et intenst fugtboost af huden. Ansigtspeeling er den perfekte behandling et par dage inden en bytur eller en date. 

Ansigtspeeling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden, samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen fremmer fornyelsen af celler, udjævner, minimerer porer, og giver huden ny glød.

Man kan se resultater allerede efter første behandling. Ansigtspeelingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb på for eksempel tre behandlinger med 2 ugers mellemrum. 

Behandlingen består af to professionelle masker:

  • Intensive resurfacing masque er en effektivt virkende terapeutisk maske, som indeholder glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æblesyre, retinol, vitamin B3 samt effektive antioxidanter fra grøn te ekstrakt. Masken indeholder også kanel, som sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer. 
  • Rejuvenating masque som er en kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske med hyaluronsyre (naturlig fugtbinder i huden), aloe vera, japansk grøn te ekstrakt, lakrids, pebermynte, vindruekerne- og rosmarin ekstrakt. Masken beroliger, hydrerer huden, og virker kølende. 

PRX-T33

PRX-T33 er en nålefri behandling, der indeholder TCA (trikloreddikesyre) og er klassificeret som den næste generation af anti-aging. Behandlingen passer til alle hudtyper og alle aldre. Det der er unikt er, at produktet ikke forårsager “Frosting”, som TCA normalt gør, og at behandlingen kan anvendes i alle sæsoner uden risiko for lysfølsomhed. Behandlingen betragtes som smertefri og forårsager minimal afskalning. PRXT33 er “venligere” end traditionel TCA- behandling, og grunden til det er den unikke patenterede formulering bestående af en kombination af TCA, hydrogenperoxid og kojic syre.

Behandling med PRX-T33

De aktive ingredienser interagerer med huden på celleniveau og bidrager til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vækstfaktorer, som forbedrer huden både direkte og på lang sigt.