Filler FAQ

Hvad kan en filler?

…. En filler kan udglatte rynker, booste huden med fugt og genskabe former i f.eks. læber eller kindben.

…. En filler erstatter hudens egen hyaluronsyre, som er en af de molekyler i huden, der holder den ung og smidig. I takt med at huden ældes, forsvinder den naturlige hyaluronsyre. Det gør huden slap, rynket og tør. Nogle føler også, at læberne “falder sammen” og bliver mindre, end de var engang.

…. En filler genskaber hudens naturlige styrke og form, så den både vil føles og se yngre ud. Hudens fremtoning i ansigtet bliver ”lettere”, og hudens glød bliver mere levende. Behandlingen giver færre rynker og en smuk og jævn overflade. En filler sprøjtes ind i huden eller under rynken med en lille fin nål. Fillere er meget skånsomme mod huden, og ikke testet på dyr på grund af den høje biokompatibilitet.

…. Helt tynde fillere kan også bruges til at “booste” huden med fugt, hvis du døjer med meget tør hud.


Hvordan foregår behandlingen?

…. Behandlingen tager mellem 15- 30 minutter. Mange vælger at få behandlingen uden bedøvelse. Ved behov påsmøres lokalbedøvende creme på huden eller der anlægges en lokalbedøvelse (samme bedøvelse som hos tandlægen).


Kan en filler kombineres med andre behandlinger?

…. En filler kan anvendes alene, eller med fordel kombineres med Botox, Dermaroller eller frugtsyrepeeling. Kombinationsterapien vil oftest give det bedste resultat.


Kan alle få en filler behandling?

…. Aldersgrænsen for en fillerbehandling er 18 år. Fillerbehandling gives ikke til gravide, ammende eller personer med kendt allergi mod filler. Hvis huden er betændt eller hvis der ses et udslæt, kan filler ikke anvendes i området.


Kan man gå på arbejde og dyrke sport samme dag?

…. Ja, der er ingen problemer i at gå på arbejde samme dag.
Det anbefales dog at vente med at dyrke sport i et døgn.