Ansigtsbehandlinger i Aarhus

Vores lægeeksamineret kosmetolog i Aarhus udfører flere forskellige, ansigtsbehandlinger til forskellige hudproblematikker. Til en behandling bliver der altid lyttet til dine behov og ønsker. Behandlingerne bliver altid tilrettelagt ud fra en analyse af din hud og dens behov – og altid efter gensidige forventninger mellem behandler og kunde.

Hyaluronbehandling

Hyaluronbehandlingen er et fugtboost til ansigt og hals, hvor man optimerer bindingen af egen fugt. Hyaluronsyrens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet. Derved genskaber vi hudens smidighed, binder fugten samt gør huden mere elastisk, så man ser en synlig og umiddelbar virkning på fine linjer. Behandlingen kan tilvælges med en dybdegående massage.

Detoxbehandling

I Detox behandlingen arbejdes der målrettet på at få huden afgiftet og i balance igen, imens huden renses for ødemer/ væskeophobninger. Hvis alt for mange affaldsstoffer ophobes i huden, kan den reagere med rødme, karsprængninger, urenheder eller blive grå og mat. Detoxing af huden er sammensat ud fra en bred vifte af produkter, der alle har en unik og effektiv virkning på huden efter hudens tilstand. I Detoxbehandling arbejdes der med fysiske og kemiske peelings, så huden kan beskytte sig selv mod de frie radikaler og forureningspartikler. Dermed reduceres de overfladiske hudceller og der sættes gang i hudens blodcirkulation. Der tilføres derudover vitaminer, hyaluronsyre og antioxidanter, der alle hjælper med at genoprette hudens barriere. Behandlingen kan tilvælges med en dybdegående massage.