Profhilo behandlingsforløb

Inden behandling med Profhilo skal du til en lovpligtig forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor vi sammen kan planlægge dit behandlingsforløb. Det er lovpligtigt, at der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til samtykke og behandling må finde sted.

Når du ankommer til din behandling med Profhilo, starter vi med at tage nogle før-billeder af det område, der skal behandles. Herefter vil pågældende område blive rengjort og afsprittet.

Når injektionerne lægges, er det forbundet med en lille smertefornemmelse, som hurtigt forsvinder. Antallet af injektioner afhænger af, hvilket område der skal behandles. Produktet er lavet, så det spreder sig i hele huden. Det er som oftest ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvende creme inden behandlingen.

Efter behandlingen vil man få nogle små buler, der hvor vi har injiceret produktet. Dette er helt normalt, og de forsvinder typisk i løbet af 24 timer. Efter behandlingen kan du umiddelbart genoptage dit arbejde. Vi anbefaler, at du ikke berører det behandlede område i 6 timer for at nedsætte risikoen for infektion. Herefter kan du lægge en let makeup.

Bivirkninger

Behandlingen kan være forbundet med meget få og beskedne bivirkninger.

Der kan komme små blå mærker ved indstikkene. Risikoen for dette er øget, hvis man indtager forskellige smertestillende midler (fx Treo, Magnyl, Ipren og Ibuprofen), som kan virke blodfortyndende. Mærkerne forsvinder af sig selv i løbet af få dage.

Det er almindeligt med små buler, let hævelse, kløe og rødme i det behandlede område. Disse gener forsvinder efter 1-3 døgn.

I meget sjældne tilfælde kan ses infektion, som er kendetegnet ved varme, rødme og ømhed i området. Hvis du mistænker infektion, skal du straks kontakte klinikken mhp vurdering og eventuel behandling.

Ved følgende tilstande kan vi ikke behandle

Hvis der er aktiv infektion, bumser eller forkølelsessår i området. Dette skal være behandlet og i ro inden.

Hvis du er gravid eller ammer.

Hvor lang tid holder resultatet efter behandling med Profhilo?

Holdbarheden af behandlingen afhænger af alder og hudtype, men efter de initiale to behandlinger med 4 ugers mellemrum, holder resultatet typisk et sted mellem 6 og 8 mdr. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. Dette vurderes ud fra hudstrukturen ved den gratis forundersøgelse.

Profhilo forbliver i huden i 4 uger, hvor den fortsætter med at stimulere kollagen og elastinproduktionen, hvorved hudens kvalitet og elasticitet gradvist forbedres. For at vedligeholde resultatet anbefaler vi en opfølgende behandling hver 6.-8. måned.