Lånefinansiering

Vi har fået mange henvendelser, der drejer sig om, hvorvidt det er muligt at få financiering af Anti-age behandlingen gennem lån.

Da vi i Amalieklinikkens kirurgiske afdeling har haft rigtig god erfaring med lån via Resurs Bank, har vi besluttet også at gøre denne mulighed tilgængelig i vores anti-age afdeling.

Vi har i samarbejde med Resurs Bank fundet frem til to lånemuligheder, der begge er rentefri og som egner sig at finansiere anti-age behandling, som typisk ikke er lige så dyr som større kirurgi.

Alternativ 1. Fastpris 499

I hele løbetiden betales 499 kr pr måned.
Lånet er rentefrit, men har et oprettelsesgebyr på 399 kr og et månedligt gebyr på 29 kr. – Gebyrerne indregnes i ydelsen.
Pga oprettelsesgebyret er lånet bedst, hvis man skal låne over 10-11.000 kr.

Alternativ 2. Sundhedskonto

Vælger man tilbagebetaling på 6 mdr er oprettelsen gratis, lånet er rentefrit og man betaler kun et gebyr på 29 kr pr måned.
Lånet kan også tilbagebetales over længere tid, men så tilkommer oprettelses gebyr og evt renter.
Er især velegnet til kortvarige lån under 10.000 kr.

OBS: Hvis man ønsker at låne til en behandling, som strækker sig over en periode, anbefaler Resurs Bank at ansøge om hele lånebeløbet på én gang. Hvis man låner i flere omgange, kan man komme til at betale oprettelsesgebyr hver gang med større udgift til følge.

Vi gør opmærksom på, at Amalieklinikken – udover henvisning til Resurs Bank – intet har med lånene at gøre, og vi modtager ikke nogen form for betaling fra Resurs Bank.