Sunekos 200 behandlingsforløb

Inden behandling med Sunekos 200 skal du til en lovpligtig forundersøgelse hos en kosmetisk sygeplejerske, hvor vi sammen kan planlægge dit behandlingsforløb. Der skal gå mindst 48 timer fra forundersøgelsen, til du kan give samtykke og få behandling. Tiden kan dog godt reserveres ved forundersøgelsen.

Ved alle injektionsbehandlinger kan der komme små, blå mærker ved indstikkene. Risikoen for dette øges, hvis man er i behandling med visse smertestillende mediciner, såsom Treo, Magnyl, Ipren og Ibuprofen, som nedsætter blodets evne til at størkne. Derfor anbefaler man at undgå brugen af disse præparater et par dage før behandlingen.

Når du møder i klinikken til Sunekos 200 behandling, vil vi starte med at tage nogle før-billeder af dig, som bliver lagt i din journal.

Herefter vil huden blive rengjort og afsprittet i området omkring øjnene, hvor vi skal behandle dig. Det er ikke nødvendigt at bruge bedøvende creme, da injektionerne bliver lagt meget overfladisk.

Behandlingen udføres af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske. Vi lægger ti overfladiske injektioner i den tynde hud tæt på øjenomgivelserne.

Efter behandlingen kan man se nogle buler, hvor man har injiceret produktet. Disse går som oftest væk efter nogle timer, men i nogle tilfælde kan de være der i et par dage.

Efter behandlingen skal du undgå berøring af området i 3-4 timer, hvorefter du evt kan lægge en let make-up.

Bivirkninger

Der er meget få bivirkninger ved behandlingen med Sunekos 200. 

Efter behandlingen kan forekomme hævelse og let rødme i øjenomgivelserne. Dette forsvinder oftest indenfor 24-72 timer.

Der kan forekomme ømhed og små blå mærker ved indstiksstederne. Ved brug af blodfortyndende medicin og visse smertestillende præparater (Treo, Albyl og Ibuprofen mm) er risikoen øget, men mærkerne er forbigående.

Allergi kan vise sig som rødme og kløe, men allergi forekommer kun sjældent. Ved tvivl kontaktes klinikken.

Betændelse ses uhyre sjældent. Ved tegn på betændelse er det vigtigt at kontakte klinikken, så eventuel behandling kan iværksættes hurtigt.