Dermaroller

DERMAROLLER bygger på en ´mikro-nål´ teknik, der er en ny måde at se hudpleje på.

DERMAROLLER er på kort tid blevet Hollywoods ”must have-behandling”. Behandlingen giver din hud ny glød og bedre struktur, samt en forbedring af hudkvaliteten over tid.

Teknikken aktiverer hudens egne reparationsprocesser på en måde, der ikke har været anvendt før til kosmetiske anti-age behandlinger. Den egner sig både til ung og ældre hud, og hud med overfladiske pigmentproblemer, akne-ar og grov porestruktur.

Hvordan virker mikronåle?

Gennem mange små prik med specielle mikronåle, skaber behandlingen et lille ”stress” i huden, der opstrammer de elastiske fibre. Det narrer huden til at tro, at der er sket en skade, som sætter gang i en helingsproces, der skaber hudfornyelse.

DERMAROLLER kan også bruges fullface i ansigtet eller til fokuserede områder, for eksempel læbekanten eller omkring øjnene. Ligeledes kan fine rynker på hals, hænder og décolleté behandles.

Hvad med små akne-ar i huden?

Med DERMASTAMP, som er en “mini-mikro-nål”  kan du opnå forbedring af arvæv på kinder, i panden eller hagen.  Princippet er det samme som DERMAROLLER, men her arbejder vi specifikt på kvalitetsforbedring af genstridigt arvæv eller til forbedring af huden på læbekanten.

Det kræver gentagne behandlinger for at få den bedste effekt. Vi anbefaler minimum 1-3 gange i løbet af de første 6 måneder, og herefter minimum 1-2 behandlinger om året for vedvarende effekt.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen booster hudens kollagen, genopbygger overfladen, reducerer akne-ar, og tvinger huden til at danne ny fugt. Det sker ved hjælp af en ”rulle-teknik”, hvor huden først bedøves med creme. Når bedøvelsen virker, rulles huden med fine nåle, som narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Det sætter gang i en helingsproces, der skaber hudfornyelse. På samme tid indsluses en intensiv fugtserum af hyaluronsyre, vitaminer og mineraler dybt i huden. Serummen nærer i dybden, og hjælper huden med at genvinde styrke og glød. Nålene er mellem 1,0-1,5 mm lange (en “hjemmeruller” er til sammenligning 0,1 mm). Efter behandlingen er huden rød i 1-3 dage som en let solskoldning. Herefter tørrer huden lidt ud, og allerede efter 5-7 dage begynder huden at forny sig selv, og i løbet af 2-6 uger ses effekten med en stærkere, mere jævn og levende hud.

Videoeksempel på behandling med e-Dermastamp


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Anti Age Amalieklinikken