Hvad kan en Hyaluronbehandling?

Bemærk at behandlingen udføres af vores lægeeksamineret
kosmetolog i Aarhus.

I en Hyaluronbehandling arbejdes der med lav- og højmolekylær hyaluronsyre, der gennemfugter huden, så den fremstår mere spændstig med en reduktion i fine linjer. Behandlingen kan foretages med eller uden en dybdegående massage af hals, nakke og ansigt.

En dybdegående afrensning med frugtsyre inden fugtbehandlingen.

Behandlingen består af 8 steps, der er tilpasset og skræddersyet til kundens hud:

  • Grundig afrensning i fugtgivende rensemælk eller blødgørende beroligende olie efter hudens tilstand.
  • Dybderens tilpasset efter hudens tilstand med hudforyngende produkter.
  • Blødgørende enzym peeling påføres og masseres ind i huden for at afstøde de døde hudceller.
  • AHA Fruit Acid Peel Mask påføres for at give yderligere peeling til huden.
  • Massage af ansigt i effektive dybdegående ampul og serum afstemt efter hudens behov.
  • Massage af ansigt og hals i blødgørende, fugtighedsgivende og beroligende olier samt bindevævscreme.
  • Der påføres derefter intensiv Hyaluron sheet mask, der aktiverer de aktive ingredienser og virkestoffer. Masken lægges på ansigt og hals.
  • Afsluttes med intensiv beroligende produkter efter hudens tilstand.

Hvad er hyaluronsyre?

Kroppen producerer selv i forskellige dele af kroppen hyaluronsyre, i en ung alder, men med alderen bliver produktionen væsentlig mindre. Fra det 30 leveår indeholder vores kroppe mindre hyaluronsyre, hvilket resulterer i uundgåelige konsekvenser af hudens fugtbalance og generelle sundhed samt udseende.

Hyaluronsyre er et polysaccharid (Kulhydrat), der sammen med proteiner i stærke forbindelser danner store molekyler, og dermed er i stand til at gemme store mængder vand. Hyaluronsyren understøtter ligeledes produktionen af nye bindevævsfibre. Til produktion af nye bindevævsfibre deler cellerne sig og migrerer, hvilket medfører en bedre hudbalance. Af denne grund er hyaluronsyre en af de vigtigste dele af den basale substans. 

Hyaluronsyre er den vigtigste komponent i det vandholdige geler af hudens bindevævsfibre, som er Kollagen og Elastin. Faldet af hyaluronsyre medfører at skiftende bindevævsceller ikke længere er til stede og optimalt indlejret. Kommunikationen mellem cellerne lider herunder således at efterspørgsel, udbud og fornyelse af celler ikke bliver optimalt understøttet af kroppen. Efter en hyaluronbehandling ses effekten tydeligt, fordi der ved at forbedre kommunikationen af cellerne (Fibroblaster), sker en forbedring af hudens fugtbalance.