Hvad kan en detoxbehandling?

Bemærk at behandlingen udføres af vores lægeeksamineret
kosmetolog i Aarhus.

Detoxbehandlingen består bl.a. af en kraftig syre kaldet AHA (Alpha Hydroxy Acids). AHA er især velegnet til inflammatoriske hudtilstande, ældet hud og overfladiske pigmentforandringer. Syren kombineres med raffinerede urter fyldt med vitaminer og antioxidanter. Urterne består bl.a. af Melissa Officinalis, som mange kender som Citronmelisse. Denne urt benyttes, da den har en usædvanlig renegerende effekt på huden. Pebermynteurt indgå yderligere som en del af behandlingen. Pebermynte-urt er rig på rosmarinsyre og har sammen med Citronmelisse en stærk synergetisk virkning. Virkningen stimulerer produktionen af essentielle proteiner og aminosyrer i dermis. Herunder kollagen, elastin og hyaluronsyre.

Alle hudskader, uanset årsag, kan have brug for den unikke behandling ved f.eks UV- og miljøskader. Der kræves oftest 3-4 behandlinger, inden det ønskede resultat er opnået, men allerede efter 1 behandling kan der ses og mærkes en forskel. Behandlingen kan foretages med eller uden en dybdegående massage af hals, nakke og ansigt.

Behandling med hudforbedrende vitaminer.

Detox behandlingen består af 9 steps, der er tilpasset og skræddersyet til kundens hud:

  • Grundig afrensning i fugtgivende rensemælk eller blødgørende beroligende olie efter hudens tilstand.
  • Dybderens af overhuden startes op med Antioxidant Prepare Foam, som arbejder på at afstøde de døde hudceller.
  • En blanding af Fruit Acid Peel mask og urter fordeles i hele ansigtet og hals.
  • Effektiv og nærende ampuller masseres let ind i ansigt og på hals.
  • Der påføres derefter en nærende og beroligende maske, som får huden til at falde til ro efter syrebehandlingen.
  • Vitamin Serum påføres efter hudens tilstand og behov.
  • Dybdegående massage udføres med A, C og E -Vitamin sera sammen med Serum Geleé Royale og Vital Recover K. Denne blanding øger blodcirkulationen og genererer liv i overhudens celler.
  • Derefter vælges en Sheet Mask tilpasset efter hudens behov.
  • Acti Collagen Sheet Maske eller Vitamin C Sheet Maske lægges på ansigt og hals alt efter hudens behov.
  • Der afsluttes med intensive og beroligende produkter efter hudens tilstand.

Hvad gør syrer for huden?

AHA (Alpha Hydroxy Acids) er molekyler, der findes naturligt i flere forskellige former af frugter og mælkesyre. Syrerne stabiliserer huden indefra og giver hudforbedringer, mens den udefra afhjælper hudskader som eksempelvis pigmentforandringer, fine linjer, leverpletter og lette solskader. Ligeledes bliver arvæv, små ar samt grove porer reduceret synligt, og hud med akne og betændelsestilstande kan blive bragt i balance og normaliseret. I behandlingen øges blodcirkulationen, træt og trist hud bliver forbedret og huden får essentielle vitaminer og kan dermed opnå et bedre resultat.