Ansigtspeeling behandlingsforløb

Før ansigtspeeling

Der er ikke behov for en forundersøgelse forud for en peeling, men du er naturligvis velkommen til at booke en forundersøgelse, hvis du ikke er sikker på, hvilken behandling, du ønsker. (Der er ikke et lovkrav om betænkningstid til denne behandling).

Ønsker du ansigtspeeling  samme dag, så husk at fortælle det til vores sekretærer, så du kan få sat nok tid af. En behandling tager 45 minutter.

Selve behandlingen

Huden afrenses grundigt. Herefter starter peelingen, der kan mærkes som let ubehag. Ubehaget forsvinder hurtigt igen.

Hvordan foregår behandlingen – gør det ondt?

Huden afrenses grundigt før filleren  lægges ind i huden med en lille fin nål. Nogle personer synes det minder om at få et lille stik som en vaccination. Behandlingen tager kun få minutter. Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Der er også nogle, der slet ikke reagerer med rødme. Man kan opleve let ømhed i huden, men det er noget, der forsvinder hurtigt.

Efter behandlingen

Vi anbefaler ro efter behandlingen. Du bør ikke tage sol, dyrke sport eller gå i svømmehal eller sauna samme dag. Husk at smøre grundigt med fugtighedscreme flere gange dagligt de følgende 5-7 dage efter behandlingen. Huden er “åben” og har brug for ekstra fugt.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Anti Age Amalieklinikken