Behandlinger med filler

Vi behandler med filler i hele ansigtet, og det er muligt at skabe mere form og kontur lige præcis der, du har brug for det.

Her er en oversigt over de typiske områder, vi behandler.

Fjernelse  af rynker  mellem næse og mund

Rynker (furer) mellem næse og mund opstår fordi man med alderen mister fylde (fedt og fugt) i kinderne, så huden falder ind og nedad. Det er naturligt at have en definition af furerne, men furerne kan hos nogle blive meget tydelige og give et ”indsunket” og træt udseende. Hos lidt ældre opnår man det bedste ved både at behandle både kinderne og selve furerne. På den måde får man mest støtte til huden, og effekten vil vare længere og resultatet bliver mere æstetisk. Hos yngre er det ofte tilstrækkeligt kun at behandle furerne isoleret.

Korrektion af rynker på læbekanten (”ryger-rynker”)

Lodrette rynker på læbekanten kaldes ”ryger-rynker”. Rynker ses ofte hos folk, der ryger, men opstår også helt naturligt mad alderen, da huden bliver udtyndet og slappere. Rynkerne kan behandles med filler, som sprøjtes ind i læbekanten i en lille dosis, der giver et spændt på rynkerne uden at forstørre læben. Filler behandlingen af ryger-rynker kan med fordel kombineres med peeling, Dermaroller, eller Botox for at opnå ekstra god og holdbar effekt. Læbekanten lokalbedøves inden behandlingen.

Større læber med filler

Filler tilfører læberne mere fugt og form, giver større læber, og giver et mere harmonisk udseende af ansigtet. Læberne er meget centrale i ansigtet og hvorledes andre mennesker opfatter ens ansigtsudtryk. En smal stram overlæbe kan medføre at andre opfatter en som skrap, vred eller sur. Til gengæld er fyldige læber ofte forbundet med sensualitet og varme.

Igennem tiderne er der lavet rigtig mange læbeforstørrelser og rigtig mange har givet et dårligt kosmetisk resultat, hvor læben er blevet alt for stor og usmidig. Dette skyldes at man har behandlet alt for aggressivt. I Amalieklinikken Anti-age er målet altid, at en læbeforstørrelse skal se naturlig ud.

Behandlingen kan laves med eller uden bedøvelse og tager ca. 20 minutter. At få større læber medfører mere hævelse end andre filler-behandlinger, hvorfor man må påregne at være hævet 1-2 dage.

Markering af læbekanten

Markering af læbekanten eller amorbuen forstærker læbernes naturlige form, og tilfører fugt til læberne. Det er såedes ikke tale om en reel læbeforstørrelse, men nærmere en markering af læbernes kontur, hvilket giver er meget naturligt resultat. Behandlingen tipper det læberøde lidt mere frem, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende af læberne. Desuden udsletter behandlingen små lodrette rynker på læbekanten.

Det er muligt at få lavet behandlingen med eller uden lokalbedøvelse.

Se flere videoer med ansigtsbehandlinger 

Løft af kindbenene

Høje kindben er elegante og er med til at definere ansigtet, Det “smukke” kvindeansigt er defineret ved sin hjerteform, med tydelige kindben, smal kæbe og hageparti. Med alderen sænker vævet sig fra kindbenene, ned på selve kinden. En filler behandling genvinder den tabte fylde og hjerteform.

Nogle kvinder er født med svagt definerede kindben og for dem er denne behandling også en mulighed for at fremhæve de ønskede ansigtstræk. Som med læber skal disse behandlinger foretages over flere gange for at sikre sig, at filleren integreres godt i vævet, og giver det løft, man ønsker. Det er begrænset hvor meget produkt, man kan ligge ind af gangen, og det er derfor en fordel at få to behandlinger inden for 1-3 måneder for at give det mest sikre og gode resultat.

Forbedring af håndrygge

Solskader er i høj grad med til at få håndryggene til at se gamle ud, ved at huden mister spændstighed og bliver ”kreppet”.

En filler behandling giver et mere blødt og ungt udseende af håndryggene, og tilfører fugt, så huden ser sundere ud.

Udfyldning af tindinger

Med alderen mister man fylde i tindingerne. De kan fremstå indsunkne mod panden. Med filler kan man opnå et mere harmonisk, feminint og blødt look i ansigtet ved udfyldning af tindingerne.

Korrektion af kæbevinklen/kæbelinjen

Denne behandling er særligt tilsigtet mænd, der ønsker mere definition af kæbevinklerne (“Brad Pitt- kæber”) Behandlingen kræver minimum 2 ml filler, og skal gentages ved ønske om meget markerede kæber.

Fylde og definition af hagen

Til en vigende hage kan man behandle med filler og skabe bedre harmoni i ansigtet og særligt en finere profil.

Korrektion af næsen

Filler kan anvendes til korrektion af næsen, fx udligne “humpen” eller løfte tippen. Der er naturligvis begrænsninger i denne behandling, hvor en kirurgisk korrektion i nogle tilfælde er bedre egnet.

Fylde i øreflipper

Filler kan give øreflipper mere fylde og skabe et blødere look på øreflipperne, så man undgår de fremstår “slappe” og rynkede.

 

Se priser på Botox behandlinger her.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Anti Age Amalieklinikken