Botox

I Danmark bliver der årligt foretaget minimum 100.000 kosmetiske rynkebehandlinger med botulinum toxin (Botox), og i USA er behandlingen den hyppigste kosmetiske lægebehandling med 7,2 mio  behandlinger årligt. Der findes flere fabrikater af botulinum toxin (Botox), der både anvendes til medicinske og kosmetiske behandlinger.

Garanti for rynkereduktion

Botox behandling er meget effektivt, og vil med 100% sikkerhed mindske eller  fjerne rynker. Midlet anvendes primært til dynamiske rynker, det vil sige de rynker, der opstår, når man laver grimasser. Behandlingen afslapper musklerne under huden, og derved udglattes rynkerne.  For eksempel rynker mellem øjenbrynene, under øjnene, i panden omkring munden eller rynker på halsen. Behandlingen kan også give en smallere kontur langs kæben eller rette tandkødssmil (gummy smile). Botox har også effekt på huden porerstruktur, som kan bedres ved hjælp af en særlig teknik, der hedder “Micro-Botox”.  

Botox giver et friskere og mere oplagt udtryk i ansigtet. Behandlingen vil altid være tilpasset den enkeltes behov.

Hvordan virker Botox?

Rynkereduktionen opstår fordi stoffet afslapper muskulaturen under huden. Derved glattes huden ud, og rynkerne vil forsvinde helt eller delvist. Resultatet bliver et friskere og mere oplagt udtryk. Hvis der er tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere Botox behandling med en filler behandling. Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette ansigtsbehandling til dig.

Et friskere og levende ansigt

Botox behandling giver ikke et mimikløst ansigt (”frozen look”), hvis du bliver behandlet hos Amalieklinikken Anti-Age. Hos os er du i professionelle hænder og et naturligt og levende look er essentielt, når vi behandler. Følesansen i det behandlede område er fuldstændigt upåvirket ved behandlingen.

Hvor længe varer effekten?

Botox behandlingen virker i løbet af 3-5 dage, og den fulde effekt opnås efter cirka 7-10 dage. Effekten er ikke permanent og varer ca. 3 – 4 måneder. Ved gentagne behandlinger varer effekten længere og længere, idet musklen svækkes og man bliver bedre til at slappe af.

Giver Botox bivirkninger?

Behandling er uskadelig, idet stoffet (protein-molekyle) nedbrydes helt og udskilles af kroppen. Som ved enhver anden injektionsbehandling kan der være lokal smerte, ømhed og blå mærker de første par dage. I meget sjældne tilfælde (<1 %) er der set forbigående symptomer i form af hængende øjenbryn, hovedpine, synsforstyrrelser, tørre øjne og hævede øjenlåg.

Se priser på Botox behandlinger her.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Anti Age Amalieklinikken