Botox

Der findes flere fabrikater af botulinum toxin (Botox), der både anvendes til medicinske og kosmetiske behandlinger. I Danmark bliver der årligt foretaget cirka 60.000 kosmetiske rynkebehandlinger med midlet, og i USA er behandlingen den hyppigste kosmetiske lægebehandling med 6,1 mio injektioner årligt.

Garanti for rynkereduktion

Behandling med Botox kan, hvad mange rynkecremer ikke formår. Nemlig med 100% sikkerhed mindske eller udglatte rynker. Midlet anvendes primært til dynamiske rynker, det vil sige rynker, der opstår, hvor der er meget træk på huden fra underliggende muskler. Det er netop mellem øjenbrynene, omkring øjnene, i panden og mundvigene.

Botox giver et friskere og mere oplagt udtryk i ansigtet. Behandlingen vil altid være tilpasset den enkeltes behov.

Hvordan virker Botox?

Rynkereduktionen opstår fordi stoffet afslapper muskulaturen under huden. Derved glattes huden ud, og rynkerne vil forsvinde helt eller delvist. Resultatet bliver et friskere og mere oplagt udtryk. Hvis der er tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere Botox injektionsbehandling med en filler. Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette behandling til dig.

Et friskere og levende ansigt

Botox behandling giver ikke et mimikløst ansigt (”frozen look”), hvis du bliver behandlet hos Amalieklinikken Anti-Age. Hos os er du i professionelle hænder og et naturligt og levende look er essentielt, når vi behandler. Følesansen i det behandlede område er fuldstændigt upåvirket ved behandlingen.

Hvor længe varer effekten?

Behandlingen virker i løbet af 3-5 dage, og den fulde effekt opnås efter cirka 7-10 dage. Effekten er ikke permanent og varer ca. 3 – 4 måneder. Ved gentagne behandlinger varer effekten længere og længere, idet musklen svækkes og man bliver bedre til at slappe af.

Er der risiko for bivirkninger?

Behandling er uskadelig, idet stoffet (protein-molekyle) nedbrydes helt og udskilles af kroppen. Som ved enhver anden injektionsbehandling kan der være lokal smerte, ømhed og blå mærker de første par dage. I meget sjældne tilfælde (<1 %) er der set forbigående symptomer i form af hængende øjenbryn, hovedpine, synsforstyrrelser, tørre øjne og hævede øjenlåg.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Anti Age Amalieklinikken